Вс-Чт: 12:0 - 00:00 | Пт-Сб: 12:00 - 2:00
Ro | En
Вс-Чт: 12:0 - 00:00 | Пт-Сб: 12:00 - 2:00

Weissbier

40.00
MDL
Culoare: Culoare chihlimbar auriu ușor neclar, cu un cap alb.
Gust: Bera prezintă un gust moale, amețitor, ușor dulce, cu note de malț, condimente și pâine cu banane. Există o ușoară amărăciune în retrogust.
Aromă: Bera are o aromă distinctă, țesută din note de malț, drojdie, banane și condimente.

Combinatii gastronomice:
Berea se potrivește bine cu bucătăria germană, brânzeturi, salate, carne de porc, pește, fructe de mare.
  • Hefeweizen Hefeweizen, „grâu cu drojdie”) sau weissbier (Weißbier, „bere albă”) conține suspensie de cereale și drojdie, așa că va rămâne tulbure. Are un gust „mai plin” decât filtrat. Există diferite metode de producție:
  • Modalitatea tradițională presupune efectuarea fermentației principale (principale) în cuve de fermentație deschise, iar post-fermentarea și maturarea în sticle. Există o opinie că refuzul pasteurizarea crește palatabilitatea, dar crește riscul de contaminare microbiologică și, ca urmare, alterarea rapidă a băuturii.
Made on
Tilda