Du-Jo: 12:0 - 00:00 | Vi-Sm: 12:00 - 2:00
Du-Jo: 12:0 - 00:00 | Vi-Sm: 12:00 - 2:00
Bere adevărată. fiert de lac
Când am deschis prima dată ușile micii noastre fabrici de bere artizanală în 2017, aveam o misiune: să producem bere adevărată în mod corect. (Și distrați-vă puțin pe drum.)
Astăzi, LakeHouse Brewery este o fabrică de bere artizanală independentă de 80 de hectolitri, care servește bere proaspătă direct la barul și restaurantul nostru. Suntem experimentali din fire și lansăm o bere nouă aproape în fiecare săptămână. Împreună cu gama noastră de bază preferată de Red Rye, Gidigich IPA, Midnight Porter și IPA-uri extrem de populare, depășim constant limitele gustului cu beri inovatoare, cum ar fi bere pepene verde, înghețată cu plăcintă de lai, butoi ediție limitată. hibrizi de vin-ber învechiți și stouts de desert decadenți.
Se pare că nu am fost singurii care aveam poftă de o halbă de bere de calitate și de un râs bun. Câțiva ani mai târziu - și o mulțime de hamei - promisiunea berilor aromate servite într-un cadru fără pretenții a adunat o comunitate entuziastă de băutori de bere, suficientă pentru a încerca fiecare bere nouă pe care le oferim.
Culoare
Bere de culoare maro închis-rubiniu.

Gust
Gustul berii este dulceag, ușor afumat, cu note de malț, sirop de caramel și fructe, amărăciune moale de hamei. Un postgust delicios de neted, plin de note de fructe negre și hamei.

Aromă
Aroma berii este umplută cu tonuri de malț prăjit, caramel, pâine, nuanțe de prune, condimente și flori.

Combinații gastronomice
Berea va completa tocanele, carnea la grătar, gustările, brânzeturile.
Stout este o bere scoțiană tradițională, cu o frumoasă culoare maro închis, cu accente de rubin și un gust complex și bogat. Ale este preparată din cel mai bun orz scoțian
Stout Bier
Culoare
Culoarea berii este aurie închisă, neclară.

Gust
Gustul berii nuantele de banana, paine si condimente sunt combinate cu nuante moi de drojdie. Postgustul este placut, hamei.

Aromă
Aroma berii dezvăluie tonuri de banană, pâine albă, cuișoare și drojdie.

Combinații gastronomice
Berea este recomandată pentru a fi servită cu mâncăruri din carne de pasăre și legume, se potrivește bine cu carne de porc, pizza, cartofi și gustări.
„Lake House Ale” folosește fermentația superioară, o metodă mai veche de fermentare în care drojdia se ridică la suprafața berii în câteva zile, deși unele berării britanice folosesc un starter care nu are caracteristici pronunțate de fermentație superioară. Bea apă bogată în sulfat de calciu.
Lake House Ale
Culoare
Schema de culori a lui Dunkel este construită pe culoarea chihlimbarului, care ia adesea nuanțe maro-roșiatice.

Gust
Gustul băuturii este bogat și vâscos, cu un ușor retrogust de nuci dulci și vanilie, spuma este cremoasă și stabilă. Aproape fără amărăciune de hamei

Aromă
Componenta aromatică a băuturii cu hamei se bazează pe o aromă strălucitoare de malț îmbogățită cu tonuri de caramel.

Combinații gastronomice
Această bere este cel mai bine combinată cu mâncăruri picante din carne, fructe de mare și diverse gustări sărate.
Dunkel (rosalie) este numele comun pentru mai multe tipuri de lager german întunecat (bere cu fermentație inferioară). De fapt, termenul este tradus ca „întunecat”, dar culoarea reală a băuturii variază de la chihlimbar la maro roșcat. Particularitatea soiului este o aromă caracteristică de malț, dar fără „fum” și note de afumat. Cu toate acestea, în comunicarea informală, orice bere neagră este adesea numită dunkel; în nordul și vestul Germaniei, chiar și Altbier, o bere neagră tradițională cu fermentație superioară, poate fi numită astfel.
Rosalie dunkel
Culoare
Bere culoare galben-portocalie cu spumă abundentă.

Gust
Gustul berii este neted, uscat, destul de baut, cu amărăciune excelentă de hamei, o notă plăcută de caramel-malț, nuanțe de ceai, fructe și prăjituri.

Aromă
Aroma notelor de bere a simțit note de plante și florale de hamei și nuanțe dulci de malț englezesc de orz.

Combinații gastronomice
Berea merge bine cu gustări, pizza, carne la grătar, brânzeturi.
Există o legendă că IPA a devenit populară în Anglia după ce una dintre navele comerciale s-a eșuat în Marea Irlandei (conform unei alte versiuni - în largul coastei Scoției) și localnicii au încercat bere tare de export, care a fost scoasă din naufragiu. Nu există dovezi documentare în acest sens.
India Pale Ale
Culoare
O bere aurie pură, cu un cap alb strălucitor.

Gust
Gustul berii este răcoritor, de băut, curat, echilibrat. Începând cu note de malț dulce, gustul se dezvoltă treptat spre amărăciune picant, cu note strălucitoare de hamei și note fructate. Postgustul este dominat de note de ierburi, citrice și fum ușor.

Aromă
Aroma berii combină note dulci de malț și note de ierburi de hamei.

Combinații gastronomice
Berea poate fi consumată ca aperitiv, cu bucătăria japoneză și germană, brânzeturi, carne de pasăre și pește.
Berea Pilsner este un tip special de lager care este produs prin metoda de fermentație inferioară. În acest caz, concentrația de drojdie are loc în fundul rezervorului de fermentație. În prezent, pilsner este considerat unul dintre cele mai căutate tipuri, datorită
Pilsner Bier
Culoare
Bere culoare galben-portocalie cu spumă abundentă.

Gust
Gustul berii este neted, uscat, destul de baut, cu amărăciune excelentă de hamei, o notă plăcută de caramel-malț, nuanțe de ceai, fructe și prăjituri.

Aromă
Aroma notelor de bere a simțit note de plante și florale de hamei și nuanțe dulci de malț englezesc de orz.

Combinații gastronomice
Berea merge bine cu gustări, pizza, carne la grătar, brânzeturi.
Există o legendă că IPA a devenit populară în Anglia după ce una dintre navele comerciale s-a eșuat în Marea Irlandei (conform unei alte versiuni - în largul coastei Scoției) și localnicii au încercat bere tare de export, care a fost scoasă din naufragiu. Nu există dovezi documentare în acest sens.
WeissBier
Culoare
Culoarea berii este chihlimbar-miere, ușor portocalie.

Gust
În gustul berii, amărăciunea hameiului și ușor acrișor sunt combinate cu note de citrice, lime și condimente.

Aromă
Aroma berii dezvăluie note de hamei de citrice și ierburi.

Combinații gastronomice
Berea este recomandată a fi servită cu carne, pește și mâncăruri consistente din legume, se potrivește bine cu cârnați, cartofi prăjiți și gustări copioase.
În jurul anului 2015, pe coastele de est și de vest ale Statelor Unite a apărut o nouă rasă de IPA numită „North Eastern IPA and New England IPA” (NEIPA oricum). Demonstrând gustul fructat al hameiului fără note amare. Adică, o cantitate mai mare de solide în suspensie face berea mai moale ca textură și mai plăcută la gust.
New England IPA
Culoare
Bere roșu cireș cu capul roz pal.

Gust
Gustul berii este usor, de baut, placut acidulat, cu o aciditate luminoasa si suculenta de cirese, un postgust racoritor.

Aromă
Aroma armonioasă a berii dezvăluie note proaspete de cireșe coapte și malț.

Combinații gastronomice
Berea se servește ca aperitiv sau digestiv, se potrivește bine cu salatele de fructe și deserturile.
CherryAle este o bere europeană inspirată din experimentele cu bere tradițională de cireșe belgiană.
СherryAle
Chișinău
Sf. Stefan Cel Mare, 182
Du-Jo: 12:0 - 00:00
Vi-Sm: 12:00 - 2:00
+373 60 777 979
info@lakehouse.md
„Lake House Brewery” este o mică fabrică de bere de familie fondată în 2017. Aici se produce un produs local, care combină ingrediente de înaltă calitate și gust unic.
Contacte
Bere
Made on
Tilda